Egyedi táskák és mintás harisnyák nagy méretig Európából!

Nimue Fashion blog

Néhány szó az árakról

Nimue Fashion
Nimue Fashion
2020.01.03 21:22
Néhány szó az árakról

Természetesen mindenki szeretne olcsó, minőségi terméket vásárolni.

De ha a kínai termékek árához méred az elvárásaidat, akkor rossz helyen jársz.

Igyekszünk az árainkat egy kellemes közép kategóriában tartani, a kínai termékekkel nem tudunk és nem is akarunk versenyezni. Ennek több oka van:

A kínai termékek ,,minőségével" mindannyian tisztában vagyunk. Mi azt gondoljuk, hogy nem az a drága, amit magasabb áron veszel, hanem az, ami olcsó, de egy hétig sem tart és kidobhatod. Vagy már felvenni sincs kedved, mert kellemetlen a tapintása, a szaga, és az első mosás után összemegy. Vagy szét. 

Ami egyrészt nem pénztárcabarát, másrészt pedig környezetszennyező is. Valamint úgy gondoljuk, szívesebben támogatjuk a magyar és európai termékeket, gyártókat, nagykereskedőket. Igen, természetesen előfordulhat, hogy ők is trükköznek a beszerzésekkel, minden apró részletnek nem tudunk utánajárni, de amit tudunk, megteszünk.

 

Éppen ezért a webáruházunkban a harisnyák angol és lengyel beszerzésből származnak. Az angol harisnyákat Olaszországban gyártják, a festésük Angliában történik innen szállítja nekünk a nagykereskedés. Ők a nagyon színesek, mintásak, imádom őket. Mindegyik tartós, bírják a strapát és a mosást is. Különlegesek, és csak az ízlésed dönti el, hogy feltűnő vagy szolid modellt választasz-e. Ami még mellettük szól, hogy a kínai boltokban nagy és extra méretben jó eséllyel nem fogsz ilyen választékot találni. 

Jó hír, hogy lengyel harisnya beszállítónk is egyre több nagy méretű terméket gyárt. Miért jó ez? Vagyunk páran, akik gömbölyűbbek vagyunk, mint az átlag. Nekünk szélesebb a csípőnk, vastagabb a combunk, így harisnyából is nagyobb méret kell. És vannak az átlagosnál magasabb hölgyek, akik szintén nagyobb méretű harisnyanadrágot hordanak. 

 

Az ékszerek és táskák esetében egyértelmű, hogy magyar készítőkkel dolgozunk, és kifejezetten különleges darabokra vadászunk. Mindig. Az a készítő, aki 2-3 darabot csinál ugyanolyan táskából vagy fülbevalóból, érthetően nem tudja és nem is akarja annyiért adni az egyedi termékét, mint amit a kínai bolt fillérekért kínál. De nincs is sok esélye, hogy minden barátnődnek ugyanolyan lesz.

 

A fentieket látva érthető, amit a bevezetőben írtam. Igen, van olcsóbb. De nálunk a minőség és a különlegesség fontosabb ennél. Ezzel együtt elérhető árakra törekszünk, most és a jövőben is. Csak nem a kínaihoz viszonyítva.