Egyedi táskák és mintás harisnyák nagy méretig Európából!

Nimue Fashion blog

Mi a különbség a nagy méret és a curvy harisnya között?

Nimue Fashion
Nimue Fashion
2021.11.15 22:31
Mi a különbség a nagy méret és a curvy harisnya között?

Ahogy a webshop kínálatából is látszik, igyekszünk a telt hölgyeknek is kedvezni a választékunkkal.

Termékeink kizárólag Európából származnak, így a gyártókkal való kapcsolattartás nagyon rugalmas. Korábban is jeleztük feléjük, hogy a nagyobb méretekre is van igény és nem csak fekete és barna színban.

Így lassan ők is felfedezték, hogy nem csak a vékony hölgyek hordanak szívesen harisnyát, hanem a teltebbek is szeretnék megmutatni a lábaikat.

Sőt, az sem ördögtől való, ha színeket és mintákat is viselnének, akár ősszel- télen is. 

Mostanában a gyártók kifejezetten kreatívak lettek a fejlesztés terén, ennek köszönhetően egyik fontos újdonság a kínálatban a ,,curvy super strech" típusú harisnya. De miben tér el a hagyományos nagy mérettől?

Nagy méret vagy curvy harisnya? Mi a különbség?

 

Nos, a harisnyanadrágok méretezése hasonlóan történik, mint a ruháké.

Van egy hagyományosan adott ,,szabásminta" és a méretek növekedésével ez is arányosan változik.

Csakhogy:

Egy átlagos termetű 4-es harisnyát viselő hölgynek nem feltétlenül vannak olyan arányai, mint akinek 7-es kell. Hogy értem ezt? 

Akinek a termék mérettáblázata szerint nagy méretre van szüksége, az lehet, hogy valóban olyan testarányokkal rendelkezik, mint egy 4-es méretű, csak arányos mértékben nagyobb.

De lehet, hogy a combja sokkal vastagabb, és akkor elképzelhető, hogy a nagyobb méretű harisnyába nem fog feleférni, vagy túlságosan feszülni fog. A mérettáblázat többnyire csípőbőséget és magasságot ad meg, combméretet csak a combfix esetében szokás.

Ma már az átlagos harisnyák is nagyon rugalmas alapanyagokból készülnek, jobban alkalmazkodnak az alakhoz, de ha a testarány nagyon eltér a gyártó ,,szabásmintájától" akkor mégis előfordulhat, hogy nem kényelmes. 

Erre a gyártók is rájöttek, és kifejlesztették, megalkották a

curvy harisnyákat. 

Ezek a harisnyák sokkal rugalmasabbak, még inkább alkalmazkodnak a telt testalkathoz is.

Valamint a kialakításakor szem előtt tartották azoknak a hölgyeknek az igényeit is, akiknek például a combja vastagabb.

Újratervezték a derék részt is, hogy még kényelmesebb legyen.

Elsősorban színes változatban rendelhetők, amikkel kapcsolatban az egyik személyes tapasztalatom az, hogy nagyon puha tapintásúak, élmény őket viselni, mintha simogatná a bőrömet.

A másik tapasztalatom, hogy egyszer előfordult, hogy figyelmetlen voltam és véletlenül nagyobb méretet bontottam ki és vettem fel, és ez csak jóval később derült ki, amikor újra megnéztem a csomagolást. Mert a harisnya olyan rugalmas, hogy napközben fel sem tűnt, hogy egy számmal nagyobb van rajtam, nem volt ,,nagy", mert a jó pár centi különbség ellenére az anyag tökéletesen idomult hozzám. 

A curvy harisnyák 156cm csípőbőségig készülnek!

A kínálat folyamatosan bővül, a gyártó már nem csak nőies mintákat készít -tehát például a klasszikus hátul csíkkal díszítettet, vagy pöttyöset-, hanem nagyon vicces, jópofa dolgokat is, ezekből mindenképpen kerülnek majd a webáruházunkba is. Természetesen a nagy méretek külön menüpontban lesznek megtalálhatók!

Tehát összefoglalva:

- akkor érdemes a sima méretezést választanod, ha a testalkatod átlagos, arányos

- ha gömbölyűbb vagy, esetleg kifejezetten vastag a combod, vagy nagy a hasad, széles a csípőd, vagy ha korábban már próbáltál nagy méretet is, de nem volt kényelmes, akkor a curvy super strech harisnyákat Neked találták ki!

Ha pedig nem szereted a magassarkút, hidd el nekem, a harisnya bakanccsal vagy egy kényelmes csizmával is nagyon szexi!

Csak ne rejtőzködj! Légy nagybetűs Nő!