Egyedi táskák és mintás harisnyák nagy méretig Európából!

Nimue Fashion blog

Zárva tartás- újranyitás

Nimue Fashion
Nimue Fashion
2020.12.25 04:31
Zárva tartás- újranyitás

Ahogy már észrevehettétek, webáruházunk egy ideje zárva tart. Nemsokára újra rendelhettek az egyedi, feltűnő táskákból és a színes vagy visszafogottan elegáns harisnyákból. Tudjuk, hogy nagy méretben nem egyszerű beszerezni őket, de még egy pici türelmet kérünk. 

 

Mi történt?

Több olyan változás történt a háttérben, alapvető változások amit nem lehetett a máskor szokásos egy-két beállítással, módosítással megoldani. Átalakulások, amik a vártnál több időt vesznek igénybe.

Nem így terveztük, azt hittük, sokkal gyorsabban végzünk a háttérben futó feladatokkal. Igyekszünk, dolgozunk rajta! 

 

Hogy mikor nyitunk?

A tervezett nyitás időpontja 2021. január hónap.

Hogy mikor, ez napra pontosan egyelőre nem látható, ezért több helyen is felhívjuk a figyelmeteket a hírlevél feliratkozásra, ez a főoldalon is, és felugró ablakban is megjelenik. A hírlevélben azonnal értesítünk a nyitás pontos időpontjáról.

Tudjuk, hogy sokan nem szeretitek a hírleveleket, mi magunk sem szeretjük, ha értelmetlenül és főleg gyakran teleszórják a virtuális postaládánkat felesleges, érdektelen e-mailekkel.

Ezért továbbra is csak akkor küldünk hírlevelet, amikor valóban számodra fontos információt szeretnénk megosztani Veled!

Igen, most lelki szemeink előtt mindannyian látjuk, ahogy egy marketinges csendesen, de villámgyorsan megőszül, mert ők imádják a hírleveleket javasolni, mint marketing eszközt. Mi viszont tartjuk magunkat a fentiekhez. Csak akkor írunk, ha tényleg fontos, úgyhogy bátran iratkozz fel!

 

Addig is:

megköszönjük, ha akár az instagramon (katt ide), akár a facebookon (katt ide) követsz minket, ígérjük, hogy ezeken az oldalakon napokon belül újra felvesszük a fonalat, és aktívabbak leszünk.

 

Hol még?

Megtalálhatsz a Pinteresten (katt ide), valamint a Twitteren (katt ide) és a Flickr-en is, bár utóbbi kettő Magyarországon kevésbé elterjedt, de létezik. 

 

Kövess minket, nézz be hozzánk újra a nyitás után is, és biztos lehetsz benne, hogy tőlünk Európában készült terméket vásárolsz! Ez továbbra is fontos számunkra, részben a minőség, és a stílus, másrészt pedig az európai munkahelyek megőrzése, és az európai vállalkozások támogatása szempontjából.

 

Nemsoká nyitunk! 

Üdvözlettel:

https://nimuefashion.hu