Egyedi táskák és mintás harisnyák nagy méretig Európából!

terméktapasztalat - Secession harisnyanadrág

Secession harisnyanadrág- terméktapasztalat

 

Termékjellemzők

 

Vastagság:

20 den

Összetétel:

85% polyamid, 15% elasthan

Származás helye:

Európa, Lengyelország

Méret és szín:

5 és 6 -os méretben elérhető általában fekete színben, de időnként barna alapszínben is kapható. A minta feltűnő, figyelemfelkeltő

 

 

Általános jellemzők:

 

Vékony harisnyanadrág, így a szokásos finom bánásmódot igényli a felvételkor és mosáskor is. 

Ha szeretnéd, hogy a harisnya ne csak egy-két alkalmat bírjon ki, figyelj rá, hogy felvételkor ne legyen rajtad olyan ékszer- karkötő, gyűrű- aminek éles részei, díszei felsérthetik az érzékeny anyagot. 

Szintén vigyázz a körmöddel, bőröddel is, ha nagyon száraz a kezed, érdemes a harisnya felvétele előtt kicsit bekrémezned a kezed. Hogy ez milyen egyértelmű! - mondhatod, de sokszor pont azért nem figyelünk erre, mert egyértelmű, és amikor elszakadt, akkor már késő.

Miért kattogok ennyit ezen?

A 20 denes harisnya érzékeny. 

Én magam elkövettem azt a hibát, hogy amikor felvettem, jó ötletnek gondoltam a flitteres cipőt, csillog-villog, csodaszépek együtt. Aha, csak ez a flitteres izé ha nem is szakította ki, de felsértette a ,,szövést", több helyen meghúzódott a szál. A minta miatt nem nagyon feltűnő, és főleg oldalt látszik, a lábfejnek azon a részén, ahol a cipővel érintkezik, ha sokat mocorgok benne. De én tudom, hogy ott van és zavar, h ennyire figyelmetlen voltam. 

 

Az Élmény

Régen volt rajtam harisnya, már szinte el is felejtettem, milyen leheletfinom. Nagyon vigyáztam rá felvételkor, de magától is bírta, amit kell, nem sérült, nem pattant el.

A harisnya fenék része és az orr pont olyan, amilyen a termék csomagolásán látható. 

Simán fel tudtam venni, úgy értem, nem kellett feszegetni, húzgálni, pont úgy nyúlt és pont úgy volt kényelmes, kellemesen simult, ahogy kellett. Nagyon rugalmas, könnyen kezelhető. 

Méretpontosság

A mérettáblázat szerint a magasságom miatt egyébként is 5-ös méret vagyok, és bár a skála felső része felé hajlik a csípőbőségem centije is -a karanténosdi nem használt a súlyomnak sajnos- még így is nagyon kényelmes viselet, egyáltalán nem feszül, ebből a szempontból is nagyon bevált!

A comb rész sem szűk, a méretnek megfelelően ott is kényelmesen idomul a testhez. 

Az én méretem- rám illik, nagyon rendben van!

A minta

Az valami elképesztő. Soha nem láttam ezt a harisnyát felvéve, a gyártó fotója alapján elképzelni se tudtam, hogy néz ki a valóságban. 

Igen, kicsit túlzás, kicsit túl mintás, de egyszerűen annyira gyönyörű, hogy állandóan tükröt kerestem, hogy a lábamat bámulhassam. Ciki vagy sem: így történt, odáig vagyok meg vissza tőle, igaz, alapból is kedvelem a feltűnést. És tény, hogy nagy méretben nem sok hasonlót lehet látni- szerezni. 

 

A telt nők számára mindig nagy dilemma, hogy mi az, ami még belefér, mit merjünk bevállalni. Én azt látom és tapasztalom, hogy egy jól megválasztott minta, vagy szín, ami passzol a személyiségünkhöz, mindig nagyon sikeres. Vonzza az elismerő pillantásokat és növeli az önbizalmunkat.

Ez a minta pont ilyen. 

 

Secession harisnya folyamatosan rendelhető!

Hasonló termékek ettől a gyártótól:

- Laguna harisnyanadrág

- Hera harisnyanadrág

 

További termékfotók az instagram oldalon!