Egyedi táskák és mintás harisnyák nagy méretig Európából!

terméktapasztalat - masnis harisnyanadrág

Masnis-pöttyös harisnyanadrág- terméktapasztalat

 

Termékjellemzők

 

Vastagság:

20 den

Összetétel:

90% polyamid, 10% elasthan

Származás helye:

Európa, Lengyelország

Méret és szín:

4, 5, 6 és 7 -es méretben elérhető fekete színben. Romantikus, nőies masni minta, a masnik között pöttyökkel. 

 

 

Általános jellemzők:

 

20 denes vékony harisnyanadrág, így a szokásos finom bánásmódot igényli a felvételkor és mosáskor is. A gyártó szerint kézi mosással tisztítható, óvatosan, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. 

Ha szeretnéd, hogy a harisnya ne csak egy-két alkalmat bírjon ki, figyelj rá, hogy felvételkor ne legyen rajtad olyan ékszer- karkötő, gyűrű- aminek éles részei, díszei felsérthetik az érzékeny anyagot. 

A harisnyák a folyamatosan fejlődő gyártási technológiának köszönhetően sokkal strapabíróbbak, mint akár csak pár évvel ezelőtt is, de attól még érzékenyek, óvatosan kell bánni velük. Érdemes.

Amikor felveszed, vigyázz a körmöddel, bőröddel is, ha nagyon száraz a kezed, érdemes a harisnya felvétele előtt kicsit bekrémezni. Hogy ez milyen egyértelmű! - mondhatod, de sokszor pont azért nem figyelünk erre, mert egyértelműnek gondoljuk, de amikor elszakadt, akkor már késő.

 

Az Élmény

Méretpontosság

A mérettáblázat szerint a magasságom és a csípőbőségem szerint is 5-ös méret való nekem, de tény, hogy a felső hátáron van mindkét értékem. A harisnya így is kényelmes, rugalmas, de úgy éreztem, talán jobb lett volna a 6-os méretet választanom. Általában a gyártók is azt javasolják, hogy amikor a felső határon vagy, és nem tudsz dönteni, válaszd inkább a nagyobb méretet. Így is kényelmes-kellemes volt, de talán a nagyobb még kényelmesebb lett volna.

A harisnya ,,szabása" arányos, a combrész sem volt szűk. Csípőrészen, lábközötti részen is tart, hordás közben nem csúszkál, nem kell igazgatni.

A gyártó 7-es méretig készíti, igyekszünk főleg a nagy méreteket folyamatosan pótolni. 

 

A minta

Nagyon kíváncsi voltam, hogy mivel a masni minta nem festett, hanem szövött, mennyire éles, élvezhető a minta a valóságban. Azt gondoltam -bár reméltem, hogy nem így van- hogy a gyártói fotókon csak a photoshop trükkök miatt látszik világosan a masni. Persze, bíztam a gyártóban, én magam is több terméküket használom, hordom, de nem tudtam, élőben hogy lehet ilyen pici mintát megvalósítani.

Sikerült nekik. 

Több fotót és pár másodperces videót is tettem fel a harisnyáról az instagramra

ahol jól látszik a kedves kis masni is, a pöttyök is. Trükkök, filterek nélkül, valós állapotban. 

Nagyon bájos a masni is, a pöttyök is, igazán nőies párosítás. Tavasszal vagy nyáron egy unalmasabb ruhát is feldob, ugyanakkor inkább visszafogott stílust képvisel.

Hasonló termékek ettől a gyártótól:

- pöttyös harisnya (masni nélkül)

- bokánál különleges hullám-mintás harisnya: Tixi