Egyedi táskák és mintás harisnyák nagy méretig Európából!

Terméktapasztalat- neccharisnya

Terméktapasztalat - neccharisnya

 

A neccharisnyát sokáig kicsit furcsának tartottam, túl kihívónak és közönségesnek.

A másik értelmetlen előítéletem az volt, hogy a neccharisnya fekete. Aztán ez is megdőlt, amikor az egyik beszerzés során piros színűre bukkantam. Kék és zöld színben is láttam már, de mivel nagy méretben nem kapható, ezért a webáruház számára nem szereztem be, bár nagyon tetszik. Piros viszont van.

 

Tévhitek a neccharisnyával kapcsolatban

Azt hinnénk, a neccharisnya- pont az előítéleteink miatt - csak csábításra való romantikus programokhoz, de utcára nem való, pedig hétköznapi viseletként ugyanúgy megállja a helyét.

Nem mindegy, mivel vesszük fel, mert valóban könnyen közönségessé válhat, de ha megfelelő ruhát választunk hozzá, nagyon ütős szett része lehet.

 

Tévhit: a neccharisnya csak a vékonyaknak áll jól

 

Dehogy! Ha ismered az adottságaidat és jó ízlésed van, akkor telt alkatra, és még erősen telt alkatra is nyugodtan felvehető. Kifejezetten vagány és szexi megjelenést lehet elérni vele. Érdemes kipróbálni! Webshoopunkban 150cm csípőbőségre is rendelhető.

 

 

Az élmény

 

Bár tudtam, hogy a gyártóink által forgalmazott harisnyák méretpontosságához nem férhet kétség, azért furcsán néztem, amikor először megláttam a neccharisnyát. Annyira kicsi volt, hogy elképzelni se tudtam, hogy lehet ebbe beleférni. 

Akkor mégis hogyan? Úgy, hogy meglepően rugalmas! A megfelelő méretet választottam, és csodálkoztam, hogy milyen könnyen felvehető. Nyúlik, alakul, idomul a lábra. Az anyaga ,,pamutosabb" tapintású, mint a hagyományos harisnyáké és sokkal kevésbé érzékeny. 

 

A látvány 

Hajlamos vagyok időnként olyan ruhákat megvenni, amik nagyon kellemes tapintásúak, élmény viselni őket, viszont az az igazság, hogy szín és minta tekintetében kifejezetten csúnyák, öregesek. (például nagy mintás barna ruhák, levélminták, és még sok más borzalom)

Na ,,ők" azok, amikkel egyszerűen csodát tesz a neccharisnya! 

Szinte nincs olyan ,,csúnya" ruha, amit ne tudna feldobni, figyelemre méltóvá és érdekessé tenni. Akár a sima necc, vagy a nagy lyukú változat. Merészebbek bepróbálkozhatnak bakanccsal vagy tornacipővel is, igazán fiatalos megjelenést érhetünk el így, és kényelmesebb is, mint magas sarkú cipővel viselni.

És mivel maga a harisnya tulajdonképpen lyukas, ezért még nyáron is viselhető, olyan melegben, amikor hagyományos harisnyát már nem vennénk fel, mert nem lenne komfortos. 

 

 

Származási hely: Olaszország, Lengyelország

Szín: fekete, piros

Változat: hagyományos naccharisnya, nagy lyukú és alul nyitott