Egyedi táskák és mintás harisnyák nagy méretig Európából!

terméktapasztalat- strip panty

Strip panty harisnyanadrág- terméktapasztalat

 

Általános jellemzők:

 

20 denes vékony harisnyanadrág, így a szokásos finom bánásmódot igényli a felvételkor és mosáskor is. Kézi mosással tisztítható, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. 

Ha szeretnéd, hogy a harisnya ne csak egy-két alkalmat bírjon ki, figyelj rá, hogy felvételkor ne legyen rajtad olyan ékszer, aminek éles részei, díszei felsérthetik az érzékeny anyagot. 

Szintén vigyázz a körmöddel, bőröddel is, ha nagyon száraz a kezed, érdemes a harisnya felvétele előtt kicsit bekrémezni. Hogy ez milyen egyértelmű! - mondhatod, de sokszor pont azért nem figyelünk erre, mert egyértelműnek gondoljuk, de amikor elszakadt, akkor már késő.

 

Az Élmény

Méretpontosság

A mérettáblázat szerint a magasságom és a csípőbőségem szerint is 5-ös méret való nekem, tapasztalatom szerint a méretezés teljesen rendben van. 

A gyártók azt javasolják, -és én is-  hogy amikor két méret között vagy, vagy magasabb vagy az átlagnál, és nem tudsz dönteni, válaszd inkább a nagyobb méretet. A harisnyák annyira rugalmasak, hogy az a pár centi eltérés nem fog problémát okozni a komfortérzetedben. 

A harisnya ,,szabása" arányos, megfelelően rugalmas, a combrész felső része erősebben szövött, a tartás érdekében. Nem csúszik le, jobban tart, mint egy combfix, részben mert a derék rész is tartja, de a megerősítés is hasznos a comb felső részén. 

A gyártó 7-es méretig készíti, igyekszünk főleg a nagy méreteket folyamatosan pótolni. 

 

Használat

Korábban nem volt rajtam ilyesmi, mivel nagy méretben sehol nem futottam bele, a szexis harisnya kimerült a combfixnél. 

Szokatlan volt felvenni, mert tulajdonképpen olyan, mintha egy combfixet vennél fel a harisnyatartóval együtt, csak ez nem két külön darab, hanem egyben. Ennek megfelelően a comb résznél meg van erősítve, nem csúszkál, nem gurul le, nagyon jól tart. Nem szeretnék 18-as karikát erre a bejegyzésre, úgyhogy csak annyit tennék hozzá, hogy a kedvesem egyszerűen imádja. 

Ne tévesszen meg a termékfotó, hidd el, telt méretben is legalább ennyire hatásos és csábító!

Ami még nem elhanyagolható szempont, hogy hétköznapi viseletnek is nagyon praktikus, mert ha öltözködsz, vagy vécére mész, nem kell magát a harisnyát fel-le húzgálni, mert bár igen jó minőség, de tudjuk, hogy egy vékony harisnya azért elég érzékeny. Ezt reggel felveszed, és nem kell vele többet foglalkozni.

 

Nyáron pedig -amikor nincs olyan elképesztő hőség- a combvédő funkciója sem elhanyagolható, nem dörzsölődik ki a combod a szoknyában, de mégsem olyan ,,zárt" harisnya van rajtad, mint egy hagyományos.

(Nyilván amikor elviselhetetlen a hőség -láttunk már ilyet többször idén is, akkor még ezt sem vagyunk képesek elviselni, ilyenkor jönnek az egyéb praktikák a comb védelmére, például a dezodor, a combvédő csipke -akinek nem gurul le- és a vékony, csipkés szélű combvédő alsó.)

 

Összességében, nekem nagyon bevált, egyszerűen imádom. 

 

Termékjellemzők

 

Vastagság:

20 den

Összetétel:

92% polyamid, 8% elasthan

Származás helye:

Európa, Lengyelország

Méret és szín:

4, 5, 6 és 7 -es méretben elérhető fekete színben. 

 

Hasonló termékek:

- alul nyitott neccharisnya

- nyári hőség esetén a combvédő alsót is ajánlom, nagyon vékony, kellemes viselet rövid szoknyához is, 6xl méretig rendelhető